CHRISTIANSHAVNS TORV KØBENHAVN I 2014

Christianshavns Torv, København - præmieret af Foreningen Hovedstadens Forskønnelse i 2014. Fornyelse og begrønning af Christianshavns Torv samt etablering af opholdsarealer på Børnehusbroen.

Billedhuggerbænk på Børnehusbroen er udført af professor og billedhugger Anders Krüger.

 

Christianshavns Torv har en af byens mest attraktive beliggenheder. Med relativt få og enkle greb: Rydde og rokere, plante store træer og placere nye bænke og opholdsmuligheder, er torvet blevet genetableres som et af Københavns mere indbydende offentlige rum til gavn og glæde for de omkringboende såvel som besøgende. Børnehusbroen kan på en enkel måde udvide opholdsmulighederne på Christianshavns Torv. Ved at placere en markant udformet bænk i arkitektonisk skala på broen, der peger hen mod åbningen til det nye torv ved hjørnet af Torvegade og Overgaden Oven Vandet, bliver Børnehusbroen til en naturlig forlængelse af torvets sociale rum.

 

Marianne Levinsen Landskab ydelser: Idé og designansvarlig, totalrådgivning

 

 

 

 

Bygherre Københavns Kommune Arkitekt Marianne Levinsen Landskab Aps Areal 2730 m2 Anlægssum 1.500.000 kr. Udført 2014 Præmieret af Foreningen Hovedstadens Forskønnelse i 2014

ml@mariannelevinsen.dk

T (+45) 33 32 16 06

 

 

 

Instagram

Wildersgade 51, 2.sal DK 1408 København K

Marianne Levinsen Landskab