GLOSTRUP HOSPITAL

 

GLOSTRUP  I  2013

Bygherre          Glostrup Hospital, Referenceperson: Morten Christiansson, Region Hovestaden           Areal           18.300 m2

Status           Hovedprojekt 2015          1. præmie i indbudt konkurrence, 2013

 

 

 

 

 

 

 Neurorehabiliteringshus til Glostrup Hospital. Landskabsplan, træningshaver og forplads til det nye Rehabiliteringshus. Huset og dets udearealer skal danne rammer for den højt specialiserede neurorehabilitering i regionen for patienter med traumatisk hjerneskade, rygmarvsskade og svært skadede patienter med komplekse hjerneskader. Marianne Levinsen Landskab ydelser: Idé- og designansvarlig, landskabsarkitektrådgivning samt tilsyn. Samarbejde med AART og Nordic

 

 

 

 

 

 

ml@mariannelevinsen.dk

T (+45) 33 32 16 06

 

 

 

Instagram

Wildersgade 51, 2.sal DK 1408 København K

Marianne Levinsen Landskab