Nyheder

Oktober 2019

Præmiering af KB-hallen og Sløjfen

KB-hallen er blevet tildelt Frederiksberg Kommunes Præmiering af Gode og Smukke Bygninger.

Skybrudsprojektet og byrummet Sløjfen på Peter Bangs Vej fik rosende omtale, da Frederiksberg Kommunes egne byggerier ikke kan præmieres.

 

Tre byggerier fik præmier og to blev rosende omtalt, da Frederiksberg Kommune onsdag fejrede de seneste to års gode eksempler på vellykket nyt byggeri eller ombygninger.

Juni 2019

The Whale

Marianne Levinsen Landskab er under team Dorte Mandrup Arkitekter blevet prækvalificeret til konkurrencen: The Whale på Andøya, Nordnorge

Februar 2019

Lindevangsparken og  " Terra Incognita", Trondheims minnested for 22 juli i kiniesisk magasin

Mooool har publiceret en artikel om  Lindevangsparken samt "Terra Incognita"  på deres hjemmeside i denne måned. Læs mere (på kinesisk) her.

September 2018

Portræt af Marianne Levinsen i Byg-Ark Licitationen

Byg-Ark Licitationen har i deres nyeste udgave Byg-Ark sept. 2018 et portræt af Marianne Levinsen, hvor både nye og ældre projekter bliver diskuteret. Et udsnit af artiklen kan læses her.

 

Maj 2018

Multifunktionel klimasikring i magasinet BETON

BETON har i udgave nummer 2 2018 publiceret en artikel om multifunktionel klimasikring i Lindevangsparken på Frederiksberg. Artiklen kan læses her.

Oktober 2017

Dansk Landskabspris 2017

Vi er glade for at Lindevangsparken er nomineret til Dansk Landskabspris 2017. Vi er blandt de tre finalister der præsenteres ved et prisuddelingsarrangement d.25 oktober 2017 på Nationalmuseet. Lindevangsparken er et pilotprojekt vedrørende klimatilpasning og skybrudssiking under Vandplus (Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Naturstyrelsen).

Pressemeddelelsen kan læses her.

September 2017

CBS promenaden har kommet til forsiden af en Arkitekturpolitik for Frederiksberg.

Forslag til arkitekturpolitik for Frederiksberg kan læses her.

 

Februar 2017

Lindevangsparken og Trondheims Mindested 22. juli publiceret i Magasinet BETON

Magasinet BETON har i forbindelse med Bæredygtig Betonprisen 2017 sat fokus på de nominerede projekter, heriblandt Lindevangsparken.

Magasinet beskriver i ord og billeder, hvordan tegnestuen har brugt beton til at skabe de organiske ø-formationer på den nyindviede plads i Trondheim. Begge artikler kan læses her.

 

Oktober 2014

Præmiering af Christianshavns Torv

Christianshavns Torv ved Marianne Levinsen Landskab og Billedhuggerbænk ved Anders Krüger er blevet tildelt hovedstadens forskønnelsespris 2014.

Oktober 2007

Præmiering af CBS-kilen

CBS-kilen tildeles Frederiksberg kommunes Bygningspræmering. "Komitéen finder, at tre markante landskabelige elementer indgår i det samlede Campusområde - den gennemgående promenade,

det svagt kuperede græsdækkede landskab og de store lunde af rødeg.

Promenaden er suverænt afklaret og det samlede anlæg er præget af en sanselighed, der på en gang er både rå og forfinet.

Der er her skabt et enestående byrum - et godt sted for mennesker at være."

 

 

Marts 2019

Maj 2018

April 2017

December 2017

Juli 2019

September 2019

Marts 2018

Marts 2017

December 2016

2012

Oktober 2005

Oktober 2019

Marts 2019

April 2017

Februar 2017

2012

September 2018

September 2017

Oktober 2018

Oktober 2019

Oktober 2018

Nyt kontordomicil til Nykredit

Marianne Levinsen Landskab har under team PLH arkitekter vundet konkurrencen om et nyt kontordomicil til Nykredit i Nordhavnen.

Dansk betonarkitektur hædret ved prisfest på Dansk Arkitektur Center.

Lindevangsparken var nomineret til Bæredygtig Beton Prisen 2017. Prisfesten løb af stablen den 30. april i Dansk Arkitektur Center. Billeder fra arrangementet kan ses her.

Indvielse af Vadehavscentret

Vadehavscentret blev officielt indviet den 2. februar og er nu åbent for publikum og gæster. Kongehuset med Prins Joachim som repræsentant var til stede ved indvielsen og Politiken gav i sin anmeldelse 6 hjerter. Du kan læse mere om Vadehavscentret her.

Eckersberg Medaillen, Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster

Arkitekten Marianne Levinsen er i 2012 tildelt Eckersberg Medaillen med følgende motivering:

"Landskabsarkitekten Marianne Levinsen, som i 1995 tog afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og siden 2002 har drevet egen tegnestue, har i sin produktion arbejdet med landskab og byrum på såvel strategisk niveau og på design og de-taljeniveau.

 

 

Skissernas Museum udstiller projektet " Terra Incognita", Trondheims minnested for 22 juli

Skissernas Museum i Lund har købt en del af vores skitsemateriale fra projektet "Terra Incognita".

Materialet skal indgå i museets basisudstilling vedr. minnesmonumenter. Udstillingen forventes åben i 2019

Vi er flyttet

Vores nye adresse er:

Wildersgade 51, 2.sal

1408 København K

 

 

Præmiering af Kickstart Tornhøj i Aalborg

Projektet Kickstart Tornhøj i Aalborg vinder Aalborg Kommunes bygningspræmiering. Projektet fik præmieringen for en vellykket omdannelse af et ellers kedeligt stiforløb i et nedslidt boligområde.

 

"En mørk tunnel er blevet til en lys skulpturel bro, delt i to, så dagslys kan falde ned langs lamelbeklædningen. Et kedeligt stiforløb er blevet til et forløb af oplevelser langs et byrum. Udformningen af byrummene i samspil med områdets offentlige funktioner er vellykket. Intentionerne er gennemført fra ide til udførelse i et godt samarbejde. Omdannelsen viser, hvor vigtig det er, at arkitektur og design er med til at løfte rammerne for byliv."

 

Aalborg Kommune og Himmerland boligforening vinder byplanprisen

Byplanprisen bliver givet til en kommune, en region eller en organisation for en særlig indsats for at fremme gode, smukke eller innovative bymiljøer.

 

Det nye byrum af Marianne Levinsen Landskab og omdannelsen af broen af Vandkunsten spiller en central rolle i områdets forbindelse til byen.

Juryen fremhæver "den klare fortælling og vision, innovationskraften, samarbejdet mellem aktørerne og den konsekvente kobling mellem investeringerne på tværs af parter og kommunale sektorer".

Læs hele artiklen her.

 

Byen til Vandet - Randers

Marianne Levinsen Landskab er under team Vandkunsten  blandt de 3 udvalgte teams som skal lave en udviklingsplan for Randers.

Storstrøm Fængsel i BE:journal

BE: The journal of The Built Enviroment Trust har i deres nyeste udgave BE:2  en artikel omkring Storstrøm Fængslet. Bygning af CF: Møller, landskab Marianne Levinsen Landskab.

Læs deres korte beskrivelse af fængslet her.

Portræt af Marianne Levinsen

Danske Arkitekt Virksomheder har udgivet en artikel, der beskriver arbejdet med klimaprojektet Lindevangsparken og Sløjfen. Artiklen kan læses her.

Præmiering af Vadehavscenteret

Projektet tildeles Årets Byggeri 2017.  Vadehavscenteret, som del af samlet rådgiverteam. Totalrådgiver for bygning Dorte  Mandrup. Totalrådgiver for landskab Marianne levinsen landskab.

Maritimt Center i Esbjerg

Marianne Levinsen Landskab er under team Dorte Mandrup Arkitekter blevet prækvalificeret til konkurrencen om et Maritimt Center i Esbjerg.

Trondheim Minnested d. 22 juLi udstilles på IFLA

Marianne Levinsen og billedhugger Anders Krüger har bidraget til IFLA World Congress 2019. Projektet blev udstillet i kategorien ‘Participation and democracy’.

Projektet Lindevangsparken udstilles i Industriens Hus

Lindevangsparken udstilles i forbindelse med udstillingen ARKITEKTUR OG DESIGN MED MERVÆRDI, der åbner den 22. marts og kan ses frem til den 28. april. Læs mere om udstillingen her.

 

 

 

Bæredygtig Beton Prisen 2017

Lindevangsparken er et af de tre nominerede projekter til Bæredygtig Beton Prisen 2017. Prisen gives af Dansk Beton til et nyere dansk byggeri eller anlæg, hvor beton har spillet en væsentlig rolle. I bedømmelsen lægges afgørende vægt på bæredygtighed, hvor både miljø, økonomi, samfund og æstetik spiller ind. Prisen bliver uddelt til prisfest den 30. marts 2017.

 

 

Dreyers Fonds Hæderspris

 Landskabsarkitekt Marianne Levinsen for hendes poetiske og indlevede arbejder med landskab og byrum.

Dreyers Fond uddeler midler til initiativer og projekter, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet.

 

Præmiering af Tietgen kollegiet

Projektet Tietgen kollegiet hædres for et enestående byggeri såvel som indefor diversiteten hovedformen og materialevalg.  Projektet er blevet tildelt hovedstadens forskønnelsespris 2005.

Bygning af Lundgaard Tranberg. Landskab af Marianne Levinsen Landskab.

 

 

Kickstart Tornhøj i Aalborg nomineret til Dansk Landskabspris

Vi er glade for at Tornhøj Aalborg er nomineret til Dansk Landskabspris 2019. Vi er blandt de fire finalister der præsenteres ved et prisuddelingsarrangement  d. 7. november i Valencia-bygningen på Vesterbro

 

Præmiering af Ballerup Boulevard

Ballerup Boulevard modtog bygningsprisen fra Ballerup Kommune. Projektet præmierers for at være et stærkt bymæssigt greb, og for sine store rumlige og grønne kvaliteter.

 

"Indsnævringen af en del af Ballerup Boulevard fra firesporet vej til grøn boulevard præmieres for at være et stærkt byplanmæssigt greb, og for sine store rumlige og grønne kvaliteter. Allerede nu ses tegn på, at projektet virker som et åbningstræk og formår at igangsætte byudviklingen omkring sig, samtidig med at bilisterne og områdets øvrige brugere har fået et nyt, grønt fælles rum."

 

ml@mariannelevinsen.dk

T (+45) 33 32 16 06

 

 

 

Instagram

Wildersgade 51, 2.sal DK 1408 København K

Marianne Levinsen Landskab