Kickstart Tornhøj i Aalborg modtager hædrende omtale ved Dansk Landskabspris 2019

Den 7. november blev Dansk Landskabspris 2019 afholdt, hvor projektet Kickstart Tornhøj modtog hædrende omtale. Juryen motiverer anerkendelsen ud fra projektets helhedsorienterede fokus på social bæredygtighed og skriver blandt andet:

“Når man træder ind på Astrupstien mærker man [en] fælles vision og vilje på tværs af kommune, fonde, private investorer, boligselskaber og borgere. […] Et enigt bedømmelsesudvalg har valgt at give projektet hædrende omtale grundet dets eksempelværdi i arbejdet med at styrke den sociale sammenhængskraft og vise hvordan landskabsarkitekturen på et strategisk og fysisk plan kan løfte rammerne for byliv og derved bidrage til løsning af et af samfundets helt store udfordringer omkring ensomhed og udsatte boligområder.”