Samtalesalon om Stedsans CAF x 2022 – Marianne Levinsen og Kristine Jensen

Marianne Levinsen og Kristine Jensen afholder samtalesalon om stedsans i forbindelse Copenhagen Architecture Festival (CAFx) 2022. Samtalen vil kredse om arbejdet med stedet som arkitektonisk protagonist. Udgangspunktet er deres egne arkitekturprojekter, der vises som eksempler på, hvorledes steder identificeres og udforskes, hvormed de kan danne afsæt for nye rumligheder.

Copenhagen Architecture Festival har været en årligt tilbagevendende festival siden 2014 og har i år titlen ’Stedsans’. Festivalen har til formål at gentænke repræsentationen af arkitektur samt at fremhæve dens kvalitet og mangfoldighed og skabe diskussion gennem forskellige arrangementer i København.

Arrangementet er gratis og finder sted på Marianne Levinsens tegnestue på Christianshavn d. 6. oktober 2022 fra 16.30-18.00.